...γιατί είστε μοναδικοί

Ειδικές Κατασκευές Φωτιστικών

_Ειδικές Κατασκευές Φωτιστικών

Η Psarrakos Lighting εξειδικεύεται στη δημιουργία custom φωτιστικών, απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις αισθητικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από πλευράς φωτισμού για κάθε χώρο που αναλαμβάνουμε.


Μοιραστείτε μαζί μας εικόνες από χώρους που σας εμπνέουν και θα σας βοηθήσουμε να βρούμε μαζί λειτουργικές και διακοσμητικές λύσεις φωτισμού έπειτα από τη σωστή μελέτη του χώρου σας.

Επιλέξτε το στυλ, το υλικό, το χρώμα και τις λεπτομέρειες και δείτε την ιδέα σας να ζωντανεύει.

Για εμπόρους και καταστήματα λιανικής υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού και παραγωγής αποκλειστικών συλλογών για εσάς, με δική σας γραμμή παραγωγής.

Παρέχουμε επίσης αποκλειστική συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές κατασκευάζοντας και υλοποιώντας δικά σας σχέδια και εξασφαλίζοντας αποκλειστική διάθεση μόνο για εσάς και τις ανάγκες του έργου σας.

Η διαφορά και δύναμη μας βασίζεται στο ότι σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα φωτιστικά εντός του εργοστασίου, έχοντας την αυστηρή επίβλεψη αυτών μέσα στη δική μας μονάδα παραγωγής.

Για περισσότερα από 50 χρόνια, χτίζουμε σταθερές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας. Τηρούμε πάντα τους χρόνους παράδοσης, χωρίς καθυστερήσεις και το σημαντικότερο, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.