ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ PSARRAKOS

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.ΦΩΣ.ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

Η ΨΑΡΡΑΚΟΣ ΑΕ ιδρύθηκε στον Πειραιά το 1963, με την επιθυμία να τονίσει τη σημασία της βιομηχανίας φωτισμού. Εστιάζοντας στην ποιότητα και το σύγχρονο σχεδιασμό, προσφέρουμε ευρεία γκάμα διακοσμητικού φωτισμού για να δημιουργήσετε το χώρο που εμπνέει τον τρόπο ζωής σας.

Τα προϊόντα μας

Αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η απόλυτη αφοσίωσή μας στη χειροτεχνία. Από τη μικρότερη επιτραπέζια λάμπα έως τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις φωτισμού, πιστεύουμε ότι κάθε προϊόν που κατασκευάζουμε πρέπει να έχει άψογη ποιότητα και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Ξεκινούμε με τη χρήση των καλύτερων υλικών και συνεχίζουμε με τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας, οι οποίοι συνδυάζουν προσεκτικά την ευαισθησία και την παράδοση των χειροποίητων προϊόντων με τη σύγχρονη τεχνολογία.

Το εργοστάσιό μας

Το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι ότι όλη η παραγωγή γίνεται στο εργοστάσιο μας. Έχουμε άμεσο έλεγχο από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν στο χώρο σας. Αυτή η εσωτερική παραγωγή μας επιτρέπει να διατηρούμε τη συνέπεια μας, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας σε τιμές που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ

 

 

 • ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

  Η εταιρεία εξειδικεύεται στη δημιουργία bespoke φωτιστικών, απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις αισθητικές σας απαιτήσεις.

 • DESIGN & ΠΟΙΟΤΗΤΑDESIGN & ΠΟΙΟΤΗΤΑ

  Με σωστή μελέτη του χώρου σας, προτείνουμε και εφαρμόζουμε μοναδικές αρχιτεκτονικές & διακοσμητικές λύσεις για το φωτισμό του.

 • SHOWROOMSHOWROOM

  Η PSARRAKOS LIGHTING διαθέτει ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις 3000τ.μ. με εκθεσιακό χώρο.

  επισκεφτείτε μας

BESPOKE ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!