ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ EVENTS

Σε κάθε εκδήλωση και event που οργανώνουμε  όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η επιλογή της κατάλληλης διακόσμησης, και γενικότερα όλο το στήσιμο του χώρου ώστε να έχει επιτυχία η εκδήλωσή μας. Επίσης, σχετικά με τον φωτισμό επιλέγουμε φώτα εκδηλώσεων όπως προβολείς, strobe light, disco balls κτλ. Αυτό που δεν σκέφτονται όμως οι περισσότεροι είναι ο διακοσμητικός φωτισμός. Είναι κάτι που τις περισσότερες φορές λείπει από τις εκδηλώσεις με αποτέλεσμα να μην εντυπωσιάζουμε όσο θα μπορούσαμε με το φωτισμό μας.

Για το διακοσμητικό φωτισμό έχουμε πολλές επιλογές, με βασικότερη όμως όλων τους πολυελαίους. Τι πιο εντυπωσιακό απο έναν μεγάλο κρυστάλλινο πολυέλαιο σε κεντρικό σημείο στο χώρο της εκδήλωσης μας, ο οποίος θα κλέβει όλα τα βλέμματα. Βέβαια είναι κάτι που οι περισσότεροι δεν το σκέφτονται καν γιατί ένας κρυστάλλινος και μεγάλος πολυέλαιος έχει και μεγάλο κόστος. Άρα μας μένει μόνο μία επιλογή, η ενοικίαση πολυελαίων και φωτιστικών για την εκδήλωση μας.

Στην ΨΑΡΡΑΚΟΣ Α.Ε παρέχουμε αυτή την δυνατότητα στους πελάτες μας, ώστε με σχετικά μικρό κόστος κάποιος να ενοικιάσει έναν ή περισσότερους πολυελαίους για την εκδήλωση του και πραγματικά να κλέψει τις εντυπώσεις.

Στον εκθεσιακό μας χώρο υπάρχει μεγάλη γκάμα φωτιστικών και πολυελαίων για να διαλέξει κανείς ανάλογα με την εκδήλωση και τη διακόσμηση που σκέφτεται να κάνει. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο για τους πολυελαίους είναι και το χρώμα στα κρύσταλλα. Ένας μαύρος ή ένας ολόλευκος πολυέλαιος αν συνδυαστεί με την κατάλληλη διακόσμηση μπορεί να μας δώσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

 

 

Σημαντική προσθήκη για ένα καλαίσθητο και ταιριαστό αποτέλεσμα είναι και η επιλογή χρήσης καπέλων αμπαζούρ στους πολυελαίους. Πολλές φορές έχουμε ανάγκη απο πιο απαλό φωτισμό και δεν θέλουμε να μας τυφλώνουν κατευθείαν οι λάμπες ενός πολυελαίου, έτσι προτιμάμε να χαμηλώσουμε και να γλυκάνουμε τον φωτισμό με την τοποθέτηση των αμπαζούρ στο κατάλληλο χρώμα.

Εκτός όμως απο πολυέλαιο όπως είπαμε μπορούμε να βάλουμε και άλλα ήδη φωτιστικών που να ταιριάζουν καλύτερα στην περίσταση και στο είδος της εκδήλωσης που θέλουμε να κάνουμε. Για παράδειγμα μπορεί να μας ταιριάζει κάτι πιο Pop και να επιλέξουμε πολύχρωμα φωτιστικά ή ακόμα κάποια ethnic κομμάτια αν η διακόσμησή μας το επιβάλλει. 

Όπως και να έχει με την κατάλληλη επιλογή φωτσιτκών και πολυελαίων μπορούμε να απογειώσουμε το συνολικό αποτέλεσμα της διακόσμησης του χώρου μας με σχετικά μικρό κόστος. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι η συνολική διακόσμηση του χώρου να τιαριάζει με την επιλογή των φωτιστικών ώστε το αποτέλεσμα να είναι το επιθυμητό. Δεν μπορούμε σε έναν πολύ μοντέρνο χώρο, με λιτή διακόσμηση να επιλέξουμε να βάλουμε έναν κλασσικό πολυέλαιο γιατί το αποτέλεσμα που θα πετύχουμε δεν θα είναι το επιθυμητό.

Καλές επιλογές φωτιστικών και πολλές επιτυχημένες εκδηλώσεις σε όλους!