ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΥΡΜΑ

 

Μια ιδιαίτερη κατηγορία φωτιστικών είναι τα φωτιστικά απο σύρμα. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερες εταιρείες στον κλάδο των φωτιστικών να κατασκευάζουν πολλά τέτοια σχέδια. Το χαρακτηριστικό τους προφανώς είναι ότι όλα αυτά τα σχέδια έχουν ως κύριο τους στοιχείο το σύρμα. Παραθέτουμε κάποια σχέδια μας παρακάτω για να δείξουμε τι εννούμε:

 

 

 

Οι διαστάσεις και τα σχήματα των φωτιστικών ποικίλουν, καθώς επίσης και τα χρώματα βαφής, αν και τα περισσότερα έχουν συνήθως το μαύρο χρώμα που ταιριάζει και στους περισσότερους χώρους.

 

Τα φωτιστικά αυτά συνήθως τα βλέπουμε σαν μονόφωτα, ωστόσο μπορούν να τοποθετηθούν και αρκετά μαζί ώστε να δημιουργήσουν ένα μεγαλύτερο φωτιστικό.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ένα άλλο κοινό τους χαρακτηριστικό είναι ότι πολλά απο τα φωτιστικά με σύρμα έχουν και αμπαζούρ ώστε να καλύπτεται η λάμπα. Τα σχέδια και τα σχήματα είναι πάλι πολλά και διαφορετικά αλλά το αμπαζούρ δίνει πιο ζεστό φωτισμό με αποτέλεσμα να μην τονίζεται η σκληρότητα που έχει το σύρμα σαν υλικό στο φωτισμό. 

 

   

 

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να ζητήσετε κάποιο δικό σας σχέδιο φωτιστικού από σύρμα για να κάνουμε τον χώρο σας πιο φωτεινό και πιο όμορφο.