ΜΕΛΕΤΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Προσφέρουμε φρέσκιες ιδέες και λύσεις πάνω στο σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή φωτιστικών. Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από πλευράς φωτισμού για κάθε χώρο που αναλαμβάνουμε. Μοναδικό design και εξειδικευμένες λύσεις φωτισμού για τους πιο απαιτητικούς χώρους σε ανταγωνιστικές τιμές. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε φωτιστικά οποιουδήποτε μεγέθους. Συνδυάζουμε εργονομία, απλότητα και καινοτομία σχεδιασμού χρησιμοποιώντας άριστα υλικά. Δείτε στα project μας λύσεις ιδανικές για χώρους ξενοδοχείων, εστίασης και εμπορικών καταστημάτων.

 

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟΥ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΟΠΩΣ: ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ CLUB, ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.

 

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ

 

κατασκευάζοντας και υλοποιώντας δικά τους σχέδια και αποκλειστική διάθεση μόνο για τους ιδίους και τις ανάγκες του έργου τους. Η διαφορά και δύναμη μας βασίζεται στο ότι σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα φωτιστικά εντός του εργοστασίου, έχοντας την αυστηρή επίβλεψη αυτών μέσα στη δική μας μονάδα παραγωγής.

 

ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ 'Η ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.