Αποκλειστικές collection

Προσφέρουμε φρέσκιες ιδέες και λύσεις πάνω στο σχεδιασμό, τη μελέτη και την κατασκευή φωτιστικών. Στόχος μας είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από πλευράς φωτισμού για κάθε χώρο που αναλαμβάνουμε. Μοναδικό design και εξειδικευμένες λύσεις φωτισμού για τους πιο απαιτητικούς χώρους σε ανταγωνιστικές τιμές. Συνδυάζουμε εργονομία, απλότητα και καινοτομία σχεδιασμού χρησιμοποιώντας άριστα υλικά. 

 

Η υπηρεσία μας ειδικεύεται επίσης στον επαγγελματικό φωτισμό, δίνοντας μοναδικές αρχιτεκτονικές και διακοσμητικές λύσεις πάνω στο φωτισμό και στη σωστή μελέτη και εφαρμογή αυτού σε χώρους όπως εμπορικά καταστήματα, ξενοδοχεία, νυχτερινά club, καφέ και εστιατόρια. 

 

Παρέχουμε αποκλειστική συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές κατασκευάζοντας και υλοποιώντας δικά τους σχέδια και εξασφαλίζοντας αποκλειστική διάθεση μόνο για τους ιδίους και τις ανάγκες του έργου τους. Η διαφορά και δύναμη μας βασίζεται στο ότι σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα φωτιστικά εντός του εργοστασίου, έχοντας την αυστηρή επίβλεψη αυτών μέσα στη δική μας μονάδα παραγωγής.

 

Για εμπόρους και καταστήματα λιανικής υπάρχει η δυνατότητα σχεδιασμού και παραγωγής αποκλειστικών συλλογών για αυτούς και την εκάστοτε εταιρεία ή πολυκατάστημα μας ζητηθεί, με συλλογική παραγωγή και γραμμή για τους ίδιους. 

 

Για περισσότερα από 50 χρόνια, χτίζουμε σταθερές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας. Τηρούμε πάντα τους χρόνους παράδοσης, χωρίς καθυστερήσεις και το σημαντικότερο, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

 

ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ BESPOKE ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ