Κάθε δωμάτιο χρειάζεται τουλάχιστον ένα vintage χειροποίητο αντικείμενο...

Επισκευές Φωτιστικών

_Επισκευές Φωτιστικών

Ως κατασκευαστές φωτιστικών, επισκευάζουμε και αποκαθιστούμε όλους τους τύπους φωτιστικών, από επιτραπέζιες λάμπες έως πολυελαίους. Σε φωτιστικά αντίκες μπορούμε να αλλάξουμε την καλωδίωση και να δουλεύουν τέλεια. Προσθέστε ένα νέο καπέλο και η αντίκα σας θα γίνει και πάλι χρήσιμη.


Ακόμα και ορισμένα μη ηλεκτρικά φωτιστικά μπορούν να ηλεκτροδοτηθούν - λάμπες πετρελαίου του 1900, πολυέλαιοι και απλίκες που κάποτε φωτίζονταν μόνο από κεριά, μπορούν να φωτίσουν και να γίνουν ακόμη και vintage έργα τέχνης.

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα με πολυελαίους και κρεμαστά φωτιστικά είναι το κοντό σύρμα ή αλυσίδα, λόγω της μετεγκατάστασης σε πιο ψηλοτάβανο χώρο, της ανάγκης για κρέμαση, ή απλά επειδή δεν ήταν αρκετό από τον κατασκευαστή. Μπορούμε εύκολα να λύσουμε αυτό το πρόβλημα για εσάς.

Μπορούμε επίσης να σας φτιάξουμε ένα καινούριο αμπαζούρ για το φωτιστικό σας, δημιουργώντας έτσι μια εντελώς νέα εμφάνιση και στυλ. Αν ψάχνετε για καινούργιο αμπαζούρ, είναι καλύτερο να φέρετε το φωτιστικό μαζί σας αν είναι δυνατόν, για να πάρουμε σωστές διαστάσεις. Εάν ψάχνετε χρωματιστές αποχρώσεις, δείγματα της διακόσμησης σας μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη σωστή επιλογή.

Ανανεώστε τη ζωή των φωτιστικών σας! Μην τα πετάξετε!